Solarel.ro

Partenerul tau dedicat solutiilor de energie electrica din surse regenerabile!

Contributia Solarel asupra mediului in 2020

pngtree-coal-mine-icon-for-your-project-png-image_1556127

78.76 Tone Carbune Economisit

pine-tree-vector-icon-png_294

Echivalentul a peste 10,000 de arbori plantati!

pngtree-co2-smoulder-smoke-steam-air-vector-thin-line-icon-png-image_1802983 (1)

Producerea a 196.32 Tone de CO2 evitata

Cu ce ne ocupam?

Solarel.ro activeaza in domeniul energiei regenerabile, in speta energia provenita de la soare. Fie ca vorbim de produse individuale sau kit-uri complete pentru uz rezidential sau industrial, Solarel.ro a devenit in ultimii ani un expert in instalatiile fotovoltaice.

Viziunea Noastra

Echipa Solarel.ro si-a propus sa contribuie si ea la restabilirea echilibrului planetei. Cum incalzirea globala si-a facut simtita prezenta din ce in ce mai tare in ultimii ani, am incercat sa oferim solutii tuturor pentru trecerea de la energia produsa de combustibili fosili la cea regenerabila. In ultimul an Solarel.ro a reusit sa instaleze peste 1,500 de panouri fotovoltaice.

Istoria Companiei

Solarel.ro a luat nastere din dorinta unei populatii deschise catre sustenabilitate si energie regenerabila. Programul Casa Verde a reprezentat punctul de pornire al companiei, iar implementarea cu succes a peste 150 de proiecte ne-a dat avantul necesar pentru a visa la o Romanie verde!

Colaboreaza cu noi!

Daca doresti sa creezi un mediu sustenabil pentru tine si cei apropiati, nu ezita sa ne contactezi intr-un prim pas catre instalarea primului sistem fotovoltaic. Iti stam la dispozitie atat cu echipamente de calitate cat si cu sustinere tehnica si administrativa!

Cu ce va putem ajuta!

Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie pentru orice intrebari sau solicitari aveti!

Solarel.ro va garanteaza inlocuirea oricarui produs care face obiectul unui defect acoperit de garantia producatorului in cel mai scurt timp si propune o garantie de executie considerabila.

Produsele Solarel.ro provin din Germania si sunt atent manevrate in depozitele noastre pentru a fi siguri ca ajung la dumneavoastra in stare perfecta si in cel mai scurt timp posibil.

Echipa noastra va fi alaturi de dumneavoastra in intocmirea documentatiei pentru racordarea unei instalatii fotovoltaice sau pur si simplu pentru intrebarile uzuale ce intervin atunci cand va ganditi la instalarea unui astfel de sistem!

Cu peste 150 de clienti satisfacuti in toata Romania, garantam servicii de cea mai inalta calitate si profesionalism in proiectarea si executia sistemelor.